Carte d'Or Tarif - ÇİLEKLİ SUNDAE

ÇİLEKLİ SUNDAE

<p>Soğuk servis yapılan ve bol &ccedil;ilekli Sundae yazın en iyi tercihleri arasında. Bir de bu soğuk lezzeti &ccedil;ilekli dondurma ile ta&ccedil;landırmanız şart...</p>

MALZEMELER

<p>4 top Carte d'Or Classic &Ccedil;ilekli Dondurma <br />400 gr taze &ccedil;ilek <br />2 yemek kaşığı pudra şekeri <br />1 yemek kaşığı limon suyu&nbsp;</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Bu pratik tatlı tarifini yapmak i&ccedil;in &ccedil;ileklerin yarısını (200 gr), pudra şekeri ve limon suyunu iyice sıvılaşana kadar blenderdan ge&ccedil;irin. &Ccedil;ileklerin kalan yarısını (200 gr) dilimleyerek 4 servis bardağına b&ouml;l&uuml;n. Her bardağa 1 top Carte d&rsquo;Or Classic &Ccedil;ilekli Dondurma ilave edin. &Uuml;zerine hazırlandığınız &ccedil;ilekli sıvı karışımdan d&ouml;k&uuml;n, pudra şekeri ile s&uuml;sleyerek servis edin.</p>