Carte d'Or Tarif - PRATİK CARTE D'OR'LU CRÈME BRÛLÉE

PRATİK CARTE D'OR'LU CRÈME BRÛLÉE

<p>Dondurma sevenler i&ccedil;in yepyeni ve olduk&ccedil;a lezzetli olan Carte d'Or Creme Brulee favoriler arasında yerini hazırladı.</p>

MALZEMELER

<p>8 top Carte d&rsquo;Or Classic Karamel Par&ccedil;alı Kaymak <br />12 adet frambuaz veya &ccedil;ilek <br />8 &ccedil;ay kaşığı esmer şeker</p>

HAZIRLANIŞI

<p>4 adet ufak porselen kap alın ve her birinin i&ccedil;erisine 3 adet frambuaz/&ccedil;ilek yerleştirin. &Uuml;zerine birer top Carte d&rsquo;Or Classic Karamel Par&ccedil;alı Kaymak ilave edin. Dondurmaları kabın i&ccedil;ini kaplayacak bastırın ve &uuml;zerini bir spatula ile d&uuml;zleştirin. Porselen kapları 20 dakika boyunca buzlukta dondurun. Bu tatlı tarifi tamamlamadan &ouml;nce buzluktan &ccedil;ıkardığınız porselen kaplardaki dondurmaların &uuml;zerine 2 &ccedil;ay kaşığı esmer şeker serpin ve ocak &ccedil;akmağı ile karamelize olana kadar yakın. Hızlıca servis edin.</p>