Carte d'Or Tarif - MİNİK CARTE D'OR'LU BEZELER

MİNİK CARTE D'OR'LU BEZELER

<p>Sevdiklerinize tatlı bir s&uuml;rprize ne dersiniz? Lezzetinin verdiği keyfe inanamayacağız minik beyaz bezelerin g&ouml;r&uuml;nt&uuml;s&uuml;ne de hayran kalacaksınız.</p>

MALZEMELER

<p>8 dondurma kaşığı<a href="../selection/meyve-soleni"> Carte d&rsquo;Or Selection Meyve Ş&ouml;leni <br /></a>2 yumurtanın beyazı <br />2/3 su bardağı şeker <br />4 adet frambuaz veya &ccedil;ilek <br />Pudra şekeri</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Bu tatlı tarifini yapmaya fırınınızı 120 derecede ısıtarak başlayın (fırınınız fan destekli ise 100 derecede ısıtın). Yumurta beyazını kabarıncaya kadar elektrikli mikserde &ccedil;ırpın ve &uuml;zerine yavaş&ccedil;a şekeri ekleyerek tekrar karıştırın. Karışımı sıkma torbasına alın ve yıldız u&ccedil; ile fırın tepsisinin &uuml;zerine koymuş olduğunuz pişirme kağıdına 5 cm aralıklarla sıkın. &Ouml;nceden ısıtılmış fırında kuruyuncaya kadar, yaklaşık 1 saat boyunca pişirin. Tamamen soğuyana kadar bekleyin. Sıkma torbasına Carte d&rsquo;Or Selection Meyve Ş&ouml;leni'ni koyun. Bezelerin bir kısmını ters &ccedil;evirin ve i&ccedil;ine dondurmadan sıkın. Dondurmanın &uuml;zerine başka bir bezeyi kapatarak sandvi&ccedil; şeklinde g&ouml;r&uuml;nmesini sağlayın. Dondurmalı bezeleri &uuml;zerine pudra şekeri serperek ve frambuaz/&ccedil;ilek par&ccedil;aları ile s&uuml;sleyerek, hızlıca servis edin.</p>