Carte d'Or Tarif - LİMONLU FIRIN HELVA

LİMONLU FIRIN HELVA

<p>Fırında erimiş sıcak tahin helvasının limonlu dondurma ile uyumuna bayılacaksınız!</p>

MALZEMELER

<p>250 gr tahin helvası <br />3 &ccedil;orba kaşığı krema <br />1 limonun rendesi <br />Yarım su bardağı esmer şeker <br />Servis i&ccedil;in: <a href="../classic/limon-karadut-vanilya">Carte d'Or Classic Limonlu</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Tahin helvasını krema ile yoğurarak a&ccedil;ın, i&ccedil;ine 3-4 damla limon ve bir limonun rendesini de ekleyip g&uuml;vece yerleştirin. 180 derecede 15 dakika boyunca (&uuml;zeri kızarıncaya kadar) pişirin. Carte d'Or Classic Limonlu ile servis yapın. Bengi&rsquo;nin &ouml;nerisi: &Ccedil;ikolata sevenler limon yerine portakal ve 1 tatlı kaşığı kakao ekleyerek &ccedil;ikolatalı bir helva yapabilir.</p>