Carte d'Or Tarif - BUZLU ÇİLEKLİ LİMONATA

BUZLU ÇİLEKLİ LİMONATA

<p>Hafif kekremsi tadıyla limon, &uuml;zerine mis kokusuyla &ccedil;ilek ve onun da &uuml;zerine buz gibi dondurma...</p>

MALZEMELER

<p>4 top <a href="../classic/limon-karadut-vanilya">Carte d&rsquo;Or Classic Limonlu</a> <br />1 su bardağı doğranmış &ccedil;ilek <br />1 &ccedil;ay bardağı soğuk s&uuml;t <br />&frac12; limonun suyu ve kabuğunun rendesi <br />Servis i&ccedil;in: 2 adet 30 dk derin dondurucuda beklemiş bardak<br /> Dilim limon 2 adet &ccedil;ilek</p>

HAZIRLANIŞI

<p>4 top Carte d&rsquo;Or Classic Limonlu ve t&uuml;m malzemeleri rondodan ge&ccedil;iriyoruz. İ&ccedil;eceğimizi derin dondurucuda beklettiğimiz soğuk bardaklara d&ouml;k&uuml;yoruz. Bı&ccedil;akla yarısına kadar kestiğimiz &ccedil;ilek ve limon dilimlerini bardakların kenarına takarak servis ediyoruz. Carte d&rsquo;Or Tatlı Şefi&rsquo;nin &ouml;nerisi: Daha değişik ve ferahlatıcı bir lezzet i&ccedil;in rondoya 2 yaprak taze nane yaprağı atabilirsiniz.</p>