Carte d'Or Tarif - YOĞUN BİTTER ÇİKOLATALI TART

YOĞUN BİTTER ÇİKOLATALI TART

<p>Bitter &ccedil;ikolatanın baskın tadı T&uuml;rk kahvesinin aromasıyla bambaşka bir lezzet noktasına taşınıyor.</p>

MALZEMELER

<p>Kakaolu Tart Hamuru i&ccedil;in: 1.5 su bardağı un <br />1 &ccedil;ay bardağı kakao <br />&frac12; su bardağı şeker <br />&frac12; &ccedil;ay kaşığı tuz <br />100 gr soğuk tereyağı, k&uuml;p k&uuml;p doğranmış 2 yumurta sarısı <br />&frac12; paket Carte d&rsquo;Or Şekerli Vanillin İ&ccedil; Harcı i&ccedil;in: 200 gr par&ccedil;a bitter &ccedil;ikolata <br />1 &ccedil;ay bardağı krema <br />1 &ccedil;ay kaşığı T&uuml;rk kahvesi <br />Servis i&ccedil;in: <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Bu tatlı tarifini yapmaya başlamak i&ccedil;in un, kakao, vanilin, tuz, şeker ve Carte d&rsquo;Or Şekerli Vanilin&rsquo;i eleyerek mutfak robotuna koyun. Soğuk tereyağı k&uuml;plerini ekleyip kısa kısa robotta &ccedil;ekerek karışmasını sağlayın. 2 yumurta sarısını da ekleyip hamur toparlanana kadar kısa kısa &ccedil;ekin. Toplanan hamuru elinizle tezgahta yoğurup disk haline getirin. Stre&ccedil;leyip 30 dk buzdolabında dinlendirin. Dinlenen hamuru unlanmış tezgahta tart kalıbınız boyunda a&ccedil;ın, tart kalıbına yerleştirip &ccedil;atalla delikler a&ccedil;ın. Tartınızın &ccedil;ekmemesi i&ccedil;in 3 dakika daha buzdolabında dinlendirip 180 derece fırında 18 dakika pişirin. İ&ccedil; harcı i&ccedil;in krema ve T&uuml;rk kahvesini bir taşım kaynatın, 200 gr par&ccedil;a &ccedil;ikolatayı ateşten aldığınız kremaya ekleyip hızla karıştırın. Tart hamurunuzun i&ccedil;ine d&ouml;k&uuml;n. 30 dk buzdolabında dinlendirip Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı Dondurma ile servis edin.</p>