Carte d'Or Tarif - MİLFÖY YATAĞINDA KEÇİ PEYNİRLİ İNCİR

MİLFÖY YATAĞINDA KEÇİ PEYNİRLİ İNCİR

<p>Ke&ccedil;i peyniri ve incir ikilisinin yarattığı lezzet uyumunu hen&uuml;z keşfetmediyseniz, şimdi tam zamanı...</p>

MALZEMELER

<p>1 paket milf&ouml;y hamuru <br />1 &ccedil;orba kaşığı margarin (eritilmiş) <br />8 adet incir <br />1 paket ke&ccedil;i peyniri <br />2 &ccedil;orba kaşığı bal <br />2 &ccedil;orba kaşığı krema <br />Servis i&ccedil;in <a href="../classic/kaymakli">Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Milf&ouml;y hamurunu iyice unladığınız tezgahta tart b&uuml;y&uuml;kl&uuml;ğ&uuml;nde a&ccedil;ın, kenarlarını 1 cm i&ccedil;e katlayın, &uuml;zerine &ccedil;atalla delikler a&ccedil;ıp margarin s&uuml;r&uuml;n ve &ouml;nceden ısıtılmış 180&deg;C&rsquo;lik fırında 12 dakika pişirin. Ke&ccedil;i peyniri ve kremayı karıştırıp, milf&ouml;y&uuml;n &uuml;zerine yayın. İkiye b&ouml;ld&uuml;ğ&uuml;n&uuml;z incirleri dizip, &uuml;zerine bal d&ouml;k&uuml;n. 10 dakika daha pişirip Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma ile birlikte sıcak servis edin.</p>