Carte d'Or Tarif - HURMALI VE ARMUTLU ÇITIR MİLFÖY

HURMALI VE ARMUTLU ÇITIR MİLFÖY

<p>&Ccedil;ıtır &ccedil;ıtır milf&ouml;y katları arasına sızmış dondurmanın lezzeti, hurma ve armutla zenginleşiyor.</p>

MALZEMELER

<p>1 paket milf&ouml;y hamuru <br />1 adet yumurta <br />1 &ccedil;orba kaşığı margarin (eritilmiş) <br />3 &ccedil;orba kaşığı pudra şekeri <br />4 adet armut <br />16 adet hurma <br />1 &ccedil;orba kaşığı margarin <br />2 &ccedil;orba kaşığı şeker <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma </a><br />Servis i&ccedil;in Carte d&rsquo;Or Karamelli Sos</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Milf&ouml;y hamurlarını 12 adet dikd&ouml;rtgen elde edecek şekilde ikiye kesin. Fırın tepsisine yerleştirip &uuml;zerine &ccedil;ırptığınız yumurta ve erimiş margarini s&uuml;r&uuml;n. Son olarak &uuml;zerine pudra şekeri eleyerek kızarana kadar &ouml;nceden ısıtılmış 180&deg;C&rsquo;lik fırında pişirin. Soyduğunuz armutları ve &ccedil;ekirdeklerini &ccedil;ıkartıp dilimlediğiniz hurmaları margarin ve şekerle yumuşayana kadar pişirin. Soğumuş milf&ouml;y diliminin &uuml;zerine 3 top Carte d'Or Classic Kaymaklı Dondurma koyup &uuml;zerine bir kat daha milf&ouml;y ekleyin. İkinci kata hazırladığınız armut ve hurma karışımını s&uuml;r&uuml;p &uuml;zerine bir kat daha milf&ouml;y ilave edin. Pudra şekeri ve karamelli sos ile servis edin.</p>