Carte d'Or Tarif - TAHİNLİ CEVİZLİ KEMALPAŞA

TAHİNLİ CEVİZLİ KEMALPAŞA

<p>Şerbetli tatlılar arasında en sevilenlerden biri olan Kemalpaşa, Carte d&rsquo;Or Kaymaklı dondurmayla damak tadınıza zenginlik katacak bir lezzete d&ouml;n&uuml;ş&uuml;yor.</p>

MALZEMELER

<p>Kemalpaşa i&ccedil;in: 1 paket hazır kemalpaşa tatlısı <br />3 su bardağı su <br />1 limonun rendesi ve suyu <br />2 su bardağı toz şeker <br />Sosu ve Servisi i&ccedil;in <br />1 &ccedil;ay bardağı d&ouml;v&uuml;lm&uuml;ş ceviz <br />1 k&uuml;&ccedil;&uuml;k kase tahin <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>3 su bardağı su, şeker ve limon suyu ve rendesini bir taşım kaynatın. Sonra i&ccedil;ine kemalpaşa tatlılarımızı yerleştirip kısık ateşte yumuşacık olana kadar 15 dakika kadar pişirin. Servis tabağınıza aldığınız kemalpaşa tatlınızın &uuml;zerine bir top Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı dondurma ekleyin. Lezzet katması i&ccedil;in &uuml;zerinde tahin gezdirin ve ceviz rendenizi serpin.</p>