Carte d'Or Tarif - PİŞMANİYE VE ANTEP FISTIKLI ÇİKOLATALI MOUSSE

PİŞMANİYE VE ANTEP FISTIKLI ÇİKOLATALI MOUSSE

<p>&Ccedil;ikolatalı puding, antep fıstığı ve pişmaniyenin eşsiz tadı bir araya gelerek oluşturduğu m&uuml;thiş yolculuğa kim hayır diyebilir ki?</p>

MALZEMELER

<p>1 paket &Ccedil;ikolatalı Carte d&rsquo;Or Krem Şanti <br />1 Paket <a href="../puding/cikolatali">Carte d&rsquo;Or &Ccedil;ikolatalı Puding</a> <br />Pişmaniye <br />Antep fıstığı <br />700 ml s&uuml;t (puding i&ccedil;in)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Carte d&rsquo;Or &Ccedil;ikolatalı pudingi 500 ml s&uuml;te ekleyin. Pudingi hazırlayıp soğumaya bırakın. &Ccedil;ikolatalı Krem Şanti karışımını 200 ml (1 su bardağı ) soğuk s&uuml;te ekleyip &ccedil;ırpın. Soğuttuğunuz pudinge şantiyi ekleyip iyice &ccedil;ırparak &Ccedil;ikolatalı mousse hazırlayın. Kuplara en alta mousse, &uuml;zerine Antep fıstığı ve pişmaniye, tekrar mousse ve tekrar Antep fıstığı ve pişmaniye olacak şekilde 3 kat yapın. &Uuml;zerini Antep fıstıklarıyla s&uuml;sleyin. 30 dk dolapta bekletip servis yapın.</p>