Carte d'Or Tarif - KADAYIF YATAĞINDA CARTE D’OR TAVUKGÖĞSÜ

KADAYIF YATAĞINDA CARTE D’OR TAVUKGÖĞSÜ

<p>Geleneksel tariflerden biri olan Tavukg&ouml;ğs&uuml;'n&uuml; bir de Carte d'Or ailesi ile deneyin.</p>

MALZEMELER

<p>1 paket <a href="../geleneksel_tatlilar/tavukgogsu">Carte d&rsquo;Or Tavukg&ouml;ğs&uuml;</a> <br />Tel kadayıf <br />2 &ccedil;orba kaşığı margarin <br />500 ml S&uuml;t <br />1 yemek kaşığı margarin (tavukg&ouml;ğs&uuml; i&ccedil;in)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Tel kadayıfları erittiğiniz margarinle harmanlayıp bir Borcam'ın altına sererek 180 derecede 12 dk pişirin. 500 ml s&uuml;te Carte d&rsquo;Or Tavukg&ouml;ğs&uuml;n&uuml; d&ouml;k&uuml;n ve karıştırarak hazırlayın. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısarak 1 yemek kaşığı margarin ekleyin. 3-4 dakika daha kıvam alıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız Carte d&rsquo;Or Tavukg&ouml;ğs&uuml;&rsquo;n&uuml; kadayıfların &uuml;zerine d&ouml;k&uuml;n. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra dolaba koyun. Dolaptan &ccedil;ıkarıp dilimleyerek servis ettiğiniz tavukg&ouml;ğs&uuml;n&uuml; &uuml;zerinde Carte d&rsquo;Or Karamel Sosu ya da Carte d&rsquo;Or Meyve Ş&ouml;leni Sosu ile de servis edebilirsiniz.</p>