Carte d'Or Tarif - PORTAKALLI GÜLLÜ CARTE D’OR KEŞKÜL

PORTAKALLI GÜLLÜ CARTE D’OR KEŞKÜL

<p>Carte d'Or ailesinin geleneksel lezzetlerinden olan Keşk&uuml;l'&uuml; bir de g&uuml;l lokumlu denemeye ne dersiniz?</p>

MALZEMELER

<p>1 paket <a href="../geleneksel_tatlilar/keskul">Carte d&rsquo;Or Keşk&uuml;l</a> <br />1/2 &ccedil;ay bardağı g&uuml;l suyu <br />1 portakalın rendesi <br />Hindistan cevizi <br />G&uuml;ll&uuml; lokum 750 ml S&uuml;t</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Keşk&uuml;l&uuml; hazırlarken s&uuml;t&uuml;n 1/2 &ccedil;ay bardağı yerine g&uuml;l suyunu ve portakal rendesini koyun. Hazırladığınız keşk&uuml;l&uuml; hindistan cevizi ve g&uuml;l lokumuyla s&uuml;sleyin.</p>