Carte d'Or Tarif - LİMON VE HİNDİSTAN CEVİZLİ TROPİK TRÜF

LİMON VE HİNDİSTAN CEVİZLİ TROPİK TRÜF

<p>Tr&uuml;f yapmak hi&ccedil; bu kadar kolay olmamıştı! Deneyin beğeneceksiniz!</p>

MALZEMELER

<p>MALZEMELER <br />&bull; 1 adet greyfurtun rendesi <br />&bull; 2 adet limonun rendesi <br />&bull; 1 adet limonun suyu <br />&bull; 1 paket Şekerli Vanilin <br />&bull; 1 su bardağı toz badem <br />&bull; 1.5 su bardağı Hindistan cevizi <br />&bull; 4 &ccedil;orba kaşığı bal &bull; &frac12; &ccedil;ay kaşığı tuz <br />Servis i&ccedil;in <br />&bull;1 &ccedil;ay bardağı Hindistan cevizi</p>

HAZIRLANIŞI

<p>T&uuml;m malzemeyi mutfak robotunda &ccedil;ekin. Elinizle k&uuml;&ccedil;&uuml;k toplar yapıp her birini servis i&ccedil;in ayırdığınız Hindistan cevizine batırın. Vanilyalı light dondurma ile servis edin. Bengi&rsquo;nin &Ouml;nerisi: Bu topları &ouml;nceden hazırlayıp hava ge&ccedil;irmeyen bir kapta, buzdolabında 1 ay saklayabilirsiniz.</p>