Carte d'Or Tarif - FIRINDA KAHVELİ ELMA

FIRINDA KAHVELİ ELMA

<p>S&uuml;rpriz elmanın i&ccedil;inde yulaflı bisk&uuml;vi, kahve ve bal &ccedil;ıkıyor, dondurmayla lezzetleniyor.</p>

MALZEMELER

<p>● Yarım paket yulaflı bisk&uuml;vi <br />● 2 &ccedil;ay kaşığı hazır kahve <br />● Bal <br />● 2 adet elma <br />● 2 &ccedil;orba kaşığı kaynar su <br />&Uuml;zeri i&ccedil;in <br />● Carte d&rsquo;Or <a href="../classic/light">Classic Vanilyalı Light Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yulaflı bisk&uuml;viyi elinizle par&ccedil;alayıp i&ccedil;ine bal, kahve ve kaynar suyu ekleyin. Elmaların sapını ve ortasını &ccedil;ıkartın. &Ccedil;ekirdekli kısmını biraz daha oyup, i&ccedil;ine harcı yerleştirin. Elmanın en &uuml;st&uuml;ne biraz daha biskuvi pa&ccedil;ası koyup, aliminyum folyoyla kapatılmış fırın tepsinde 160oC'de 12 dakika pişirin. Yanında Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı Light Dondurma ile ılık servis edin. Bengi&rsquo;nin &Ouml;nerisi: Kahve yerine tar&ccedil;ın da kullanabilirsiniz.</p>