Carte d'Or Tarif - DONDURMALI HAMUR KITIRLARI

DONDURMALI HAMUR KITIRLARI

<p>&Ccedil;ıtır &ccedil;ıtır hamur par&ccedil;aları &uuml;zerinde kaymaklı dondurma ve bal dolu bir lezzet.</p>

MALZEMELER

<p>1 yumurta <br />1 yemek kaşığı su (30 ml) <br />1 yemek kaşığı sirke (15 ml) <br />1 paket vanilya <br />Bir tutam tuz <br />Aldığı kadar un <br />5 yemek kaşığı sıvı yağ (50 ml) <br />3 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> <br />İsteğe bağlı olarak bal</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yumurta kırıp karıştırma kabına koyun. Su, sirke, vanilya, tuz ve aldığı kadar unu ekleyip hamur haline getirin. Hamuru ince a&ccedil;arak, kenarı tırtıklı rulo ile kesin. Sıvı yağı tavaya koyun, ısınınca kestiğiniz hamurları arkalı &ouml;nl&uuml; kızartın. Ilınınca kıtırları, Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma ile servis edin. İsterseniz &uuml;zerinde bal gezdirebilirsiniz.</p>