Carte d'Or Tarif - DONDURMALI KAYGANA

DONDURMALI KAYGANA

<p>Haftasonu kahvaltılarında sevdiklerinizi şaşırtabileceğiniz, farklı bir lezzet...</p>

MALZEMELER

<p>5 yemek kaşığı un (100 gr) <br />3 yumurta <br />1 su bardağı s&uuml;t (140 ml) <br />1 kahve fincanı bal (70 ml) <br />2 &ccedil;ay kaşığı kabartma tozu <br />1 yemek kaşığı margarin veya tereyağı (20 gr) <br />1 avu&ccedil; fıstık (20 gr) <br />Birer kaşık <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı </a>ve <a href="../classic/sutlu-cikolatali">S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yumurta, s&uuml;t, un ve kabartma tozunu &ccedil;ırparak koyu bir bulama&ccedil; elde edin. Tavaya yağı koyun. Eriyince hazırladığınız hamurdan kaşık kaşık d&ouml;k&uuml;n. Her iki y&uuml;z&uuml;n&uuml; de kızartıp tabağa alın. Balı, 1 bardak su ile ısıtıp eritin ve hazırladığınız kayganaların &uuml;st&uuml;ne d&ouml;k&uuml;n. Fıstıkları robotta &ccedil;ekin. Birer kaşık dondurma ve fıstıkla servis yapın.</p>