Carte d'Or Tarif - DONDURMALI KIZARMIŞ MUZ

DONDURMALI KIZARMIŞ MUZ

<p>Kızarmış muz, antep fıstıklı ve vanilyalı dondurma... Muhteşem &uuml;&ccedil;l&uuml;.</p>

MALZEMELER

<p>1 adet muz <br />1 tatlı kaşığı &ccedil;am fıstığı <br />Tereyağı <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymak Dondurma</a> <br /><a href="../classic/antep-fistik-bitter-cikolata-karamel-parcali-kaymak">Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Muzu, boylamasına ortadan ikiye b&ouml;l&uuml;n. Tereyağı yağsız tavada eritip kızdırın ve muz par&ccedil;alarını kızartın. Muzları tavadan alıp bu kez &ccedil;am fıstıklarının renklerinin d&ouml;nmesini sağlayın. Servis tabağına muzları yerleştirin ve &uuml;zerine &ccedil;am fıstıklarını serpiştirin. Dondurma ile son dokunuşu yapın. Arzu ederseniz Carte d&rsquo;Or Karamelli Sos ile de s&uuml;sleyebilirsiniz.</p>