Carte d'Or Tarif - CARTE D'OR'LU PARFE

CARTE D'OR'LU PARFE

<p>'M&uuml;kemmel' anlamına gelen &uuml;nl&uuml; Fransız tatlısı parfe, Carte d'Or Krem Karamel ile lezzet ş&ouml;leni yaratıyor.</p>

MALZEMELER

<p>100 g bitter &ccedil;ikolata <br />300 g pudra şekeri <br />4 yumurta <br />50 g kakao <br />2 paket vanilya <br />200 g krem peynir <br />3 top <a href="../selection/krem-karamel">Carte d&rsquo;Or Selection Krem Karamel</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>2 adet yumurtanın sarı ve aklarını ayırın. Akları mikserin d&uuml;ş&uuml;k hızında kar haline getirin. 100 g pudra şekeri ekleyip, 1 dakika daha &ccedil;ırpın. 200 g krem peynirini yumurta sarıları, vanilya ve 50 g şekerle &ccedil;ırpın. 50 g kakao ilave edin. Yumurta aklarını da ilave edip dikd&ouml;rtgen bir kalıba karışımın yarısını yayın ve derin dondurucuda 2 saat bekletin. Tekrar aynı malzeme ile kakao koymadan bir karışım daha hazırlayıp, donan parfenin &uuml;st&uuml;ne yayın ve tekrar dondurun. Kalan kakaolu parfe karışımını, donan beyaz parfenin &uuml;st&uuml;ne yayıp bir kez daha donmaya bırakın. Dilimleyerek Carte d&rsquo;Or Selection Krem Karamel ile servis yapın. Dilerseniz Carte d&rsquo;Or Karamelli Sos ile s&uuml;sleyebilirsiniz.</p>