Carte d'Or Tarif - KARTOPU KURABİYE

KARTOPU KURABİYE

<p>Puf puf ve yumuşak kurabiyeler, Carte d'Or Antep Fıstıklı ile damağınızda hoş bir tat bıracak.</p>

MALZEMELER

<p>2 adet yumurta akı <br />1 bardak s&uuml;t (140 ml) <br />1 &ccedil;orba kaşığı sıvı yağ (10ml) <br />1 bardak un (125g) <br />&frac12; bardak toz şeker (5g) <br />Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı (2 Kaşık)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Yumurta aklarını &ccedil;ırpın. S&uuml;t ve sıvı yağı karıştırıp yumurta aklarını ekleyin. Un ve şekeri ilave edin. Yoğun bir kıvama gelene kadar karıştırın. Yağlanmış porsiyonluk fırın kaplarının yarısına kadar doldurun. &Ouml;nceden 180 C derecede ısıttığınız fırında 40 dakika kadar pişirin. Fırını s&ouml;nd&uuml;r&uuml;p kurabiyenin &uuml;zerine &ccedil;atalla delin ve 5-10 dakika daha fırında tutun. Ilık olarak Carte d&rsquo;Or Cevizli Antep Fıstıklı ile servis yapın. &Ccedil;ilek veya vişne ile hazırladığınız basit bir sosu da dondurmanın &uuml;st&uuml;ne gezdirebilirsiniz.</p>