Carte d'Or Tarif - MEYVELİ MİNİ KEKLER

MEYVELİ MİNİ KEKLER

<p>Meyveyle tatlandırılan minik kekler, &ccedil;ay saatlerinizin vazge&ccedil;ilmezlerinden biri olacak.</p>

MALZEMELER

<p>1 su bardağı kuru &uuml;z&uuml;m (200 gr) <br />20 adet frambuaz (125 gr) <br />15- 16 adet &ccedil;ilek (200 gr) / dondurulmuş veya kuru &ccedil;ilek kullanılabilir. <br />1 fincan s&uuml;t (75 ml) <br />1 fincan un (40 gr) <br />1 fincan toz şeker (60gr) <br />2 adet yumurta <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Kuru &uuml;z&uuml;m, frambuaz ve &ccedil;ileği yanmaz mini fırın kaplarına sıkıştırarak tek sıra halinde dizin. Krema, s&uuml;t, un, toz şekeri 2 adet yumurta ile &ccedil;ırpın. Bu karışımı azar azar fırın kaplarına d&ouml;k&uuml;p, tahta bir kaşıkla &uuml;stlerini d&uuml;zeltin. &Ouml;nceden 200 derecede ısıttığınız fırınınızda &uuml;stleri kızarana kadar pişirin. Ilık veya tercihinize g&ouml;re sıcak olarak Carte d&rsquo;Or Kaymaklı Dondurma ile servis yapın.</p>