Carte d'Or Tarif - PESPEMBE TART

PESPEMBE TART

<p>Carte d&rsquo;Or Light &Ccedil;ilekli Dondurma ve frenk &uuml;z&uuml;m&uuml;n&uuml;n muhteşem uyumuyla ortaya &ccedil;ıkan bir lezzet...</p>

MALZEMELER

<p>200 g Frenk &uuml;z&uuml;m&uuml; <br />(1 su bardağı civarında) <br />125 g frambuaz (20 adet gibi) <br />200 g &ccedil;ilek (15-16 adet) <br />1 paket krema (200 ml) <br />1 fincan s&uuml;t (75 ml) <br />1 fincan un (40 g) <br />1 fincan toz şeker (60 g)<br /> 2 adet yumurta <br /><a href="../classic/light">Carte d&rsquo;or Light &Ccedil;ilekli Dondurma (2 kaşık)</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Frenk &uuml;z&uuml;m&uuml;, frambuaz ve &ccedil;ileği ayıklayıp yıkayın. Fırın kabını yağlayın ve meyveleri tek sıra halinde sıkışık olarak dizin. Krema, s&uuml;t, un ve toz şekeri 2 adet yumurta ile &ccedil;ırpın. Bu karışımı azar azar meyvelerin &uuml;st&uuml;ne d&ouml;k&uuml;p tahta bir kaşıkla &uuml;stlerini &uuml;zeltin. &Ouml;nceden 200 derecede ısıttığınız fırınınızda &uuml;stleri kızarana kadar pişirin. Ilık veya tercihinize g&ouml;re sıcak olarak Carte d&rsquo;or Light &Ccedil;i&ccedil;ekli Dondurma ile servis yapın. İsterseniz &ccedil;ilekli sos ile s&uuml;sleyebilirsiniz.</p>