Carte d'Or Tarif - PORTAKALLI SUFLE

PORTAKALLI SUFLE

<p>Suflenin naifliğine portakalın eşsiz tadı ve Carte d'Or Limonu ekşiliği eşlik ediyor.</p>

MALZEMELER

<p>1 su bardağı toz şeker (170 gr) <br />3 adet portakalın suyu (200 ml) <br />1 adet limon kabuğu rendesi <br />2 yumurta <br />1 yemek kaşığı pirin&ccedil; unu (20 gr) <br />1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin (15 gr) <br />2 paket bisk&uuml;vi (200 gr) <br />2 su bardağı s&uuml;t (280 ml) <br />1 paket vanilya <br />Yarım paket Hindistancevizi rendesi (10 gr) <br />1 top Carte d&rsquo;Or Classic Limonlu</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Tencereye s&uuml;t&uuml; ve toz şekeri koyup erimeye bırakın. Pirin&ccedil; unu, portakal suyu, limon kabuğu rendesi ve vanilyayı ilave edip muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ateşten alıp yumurta ve yağı ekledikten sonra mikserle karıştırıp soğumaya bırakın. Bisk&uuml;vileri k&uuml;&ccedil;&uuml;k par&ccedil;alar halinde kırıp soğuyan muhallebiyle karıştırın ve kaselere paylaştırın. 5 dakika buzlukta bekletin sonra buzdolabının aşağı b&ouml;lmesine alın. &Uuml;zerine Hindistancevizi serpiştirip 1 top Carte d&rsquo;Or Classic Limonlu koyarak servis edin.</p>