Carte d'Or Tarif - ŞEKERLE FIRINLANMIŞ MEYVELER

ŞEKERLE FIRINLANMIŞ MEYVELER

<p>Meyvelerin karamelize olmuş dokularının damaklarda oluşturduğu tadının saflığına kaymaklı dondurma eşlik ediyor.</p>

MALZEMELER

<p>2 adet nektarin veya şeftali <br />4 adet erik <br />&frac12; su bardağı toz şeker (85 gr) <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> (Her yarım meyve i&ccedil;in 1 top olacak şekilde)</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Erik ve nektarinlerin (veya şeftalilerin) &ccedil;ekirdeklerini &ccedil;ıkartıp, soymadan ikiye kesin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip, meyveleri dizin. &Uuml;stlerine toz şekeri serpin ve &ouml;nceden 200 derecede ısıttığınız fırınınızda 20 dakika kadar şeker karamelleşip, meyveler yumuşayana kadar pişirin. Ilık meyveleri Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma ile servis yapın. İsterseniz Carte d&rsquo;Or Meyve Ş&ouml;leni Sos ile s&uuml;sleyebilirsiniz.</p>