Carte d'Or Tarif - TAZE MEYVELİ BEZE

TAZE MEYVELİ BEZE

<p>İki &ouml;zel lezzetin birlikteliğinden doğan aroma, dondurmanın katkısıyla zirveye ulaşıyor.</p>

MALZEMELER

<p>2 su bardağı pudra şekeri (250 gr) <br />4 yumurta akı <br />2 portakal (veya başka bir mevsim meyvesi) <br />1 paket vanilya <br />1 kaşık <a href="../classic/sutlu-cikolatali">Carte d&rsquo;Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Pudra şekerini, oda sıcaklığındaki yumurta aklarını ve vanilyayı mikserde koyu kıvamlı kar haline gelene dek &ccedil;ırpın. Yapışmaz y&uuml;zeyli bir tencereye koyun ve kısık ateşte s&uuml;rekli karıştırarak pişirin. Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine aralıklı olarak kaşıkla yayın. &Ouml;nceden 150 derecede ısıttığınız fırında 45 dakika kadar pişirin. Meyveleri soyup dilimleyin ve soğuyan bezelerden birinin &uuml;st&uuml;ne yerleştirin. &Uuml;zerine Carte d&rsquo;Or Classic S&uuml;tl&uuml; &Ccedil;ikolatalı Dondurma koyduktan sonra diğer beze ile kapatın, sandvi&ccedil; g&ouml;r&uuml;nt&uuml;s&uuml; verin.</p>