Carte d'Or Tarif - VİŞNELİ EKMEK TATLISI

VİŞNELİ EKMEK TATLISI

<p>Vişnenin Carte d'Or Classic Vanilyalı Dondurma ile m&uuml;kemmel lezzetini yakalayın...</p>

MALZEMELER

<p>10 dilim tost ekmeği <br />5 &ccedil;orba kaşığı tereyağı veya margarin (75 g) <br />750 g vişne <br />4 bardak toz şeker (680 g) <br /><a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı Dondurma</a></p>

HAZIRLANIŞI

<p>Tost ekmeklerinin kenarlarını ince olarak kesin ve fırın tepsisine dizip hafif&ccedil;e kızartın. Ekmekler sıcakken her iki y&uuml;z&uuml;ne de yağ s&uuml;r&uuml;p tekrar tepsiye dizin. Vişnelerin &ccedil;ekirdeklerini &ccedil;ıkartıp toz şeker ve 1 bardak su ile tencereye koyun. 5 dakika kaynatıp ateşten alın. Vişneleri sıcakken ekmeklerin &uuml;st&uuml;ne yedirin. Fırını 170 C derecede ısıtın. Ekmekler suyu iyice &ccedil;ekene kadar pişirin. Spatula yardımıyla servis tabağına alıp, soğumaya bırakın. Carte d&rsquo;Or Classic Vanilyalı Dondurma ile servis yapın.</p>