Carte d'Or Tarif - CARTE D’OR ÇİKOLATA FONDÜ

CARTE D’OR ÇİKOLATA FONDÜ

<p>Her mevsim &ouml;ğlen ya da akşamlarımızı tatlandıran fond&uuml; bu sefer karşınıza dondurma eşliğinde &ccedil;ıkıyor.</p>

MALZEMELER

<p>6 top Carte d&rsquo;Or Classic Antep Fıstıklı <br />6 top <a href="../classic/kaymakli">Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma</a> <br />12 adet temizlenmiş &ccedil;ilek <br />2 su bardağı kıyılmış &ccedil;ikolata <br />2/3 su bardağı krema <br />Kokteyl &ccedil;ubukları</p>

HAZIRLANIŞI

<p>Carte d&rsquo;Or Antep Fıstıklı ve Carte d&rsquo;Or Classic Kaymaklı Dondurma&rsquo;dan k&uuml;&ccedil;&uuml;k toplar yapın. Kokteyl &ccedil;ubuklarını her bir topun i&ccedil;erisine yerleştirin, bir tepsinin &uuml;zerine dizerek 10 dakika dondurun. &Ccedil;ilekleri her bir kokteyl &ccedil;ubuğuna, dondurulmuş dondurma toplarının &uuml;zerine gelecek şekilde ge&ccedil;irin. &Ccedil;ikolatayı geniş bir cam kase i&ccedil;erisinde kırın. K&uuml;&ccedil;&uuml;k bir tencerede kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Sıcak kremayı &ccedil;ikolatanın &uuml;zerine d&ouml;k&uuml;n ve iyice karıştırın. (Eğer &ccedil;ikolata erimezse kaynayan su &uuml;zerinde benmari usul&uuml; eritin.) &Ccedil;ikolata sosunu servis tabağının i&ccedil;erisine d&ouml;k&uuml;n. Şişlenmiş &ccedil;ilek ve Carte d&rsquo;Or Antep Fıstık ve Kaymaklı Dondurma toplarını servis tabağında servis edin, ılık &ccedil;ikolata sos i&ccedil;ine batırın ve tadını &ccedil;ıkarın!</p>