Carte d’or Tatlı Tarifleri - ARMUT VE DONDURMALI KREPLER

ARMUT VE DONDURMALI KREPLER

Krep kimsenin hayır diyemeyeceği, yaz günlerine yakışan hafif, lezzetli ve pratik bir tatlı... Üstelik armut ve kaymaklı dondurmayla beraber daha da güzel.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
2 adet armut (çekirdekleri alınmış, soyulmuş)
50 gr şeker
50 ml su
4 adet hazır krep
2 çay kaşığı esmer şeker
1/4 su bardağı fıstık

HAZIRLANIŞI

1

Armutları ince ince dilimleyin, küçük bir tencerede su ve şeker ile yavaşça pişirin.

2 Krepleri tavada veya mikrodalga fırında en yüksek derecede 30 saniye ısıtın.
3 Isınan krepleri 4 ayrı tabağa yerleştirin.
4 Ilık armutları ve suyunu kreplerin üzerine yayın.
5 Üzerine 1 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma ilave edin, esmer şeker ve fıstık serperek servis edin.