Carte d’or Tatlı Tarifleri - BÖĞÜRTLENLİ KREP

BÖĞÜRTLENLİ KREP

Üç kendine özel lezzetin birlikteliğinden ortaya çıkan ve yaz günlerine yakışan hafif, lezzetli ve pratik bir tarif.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d’Or Classic Karamel Parçalı Kaymaklı
200 gr böğürtlen
50 gr şeker
50 ml su
8 adet krep
4 yemek kaşığı mascarpone peyniri veya tuzsuz labne peynir
2 yemek kaşığı kırılmış fındık
Pudra şekeri

HAZIRLANIŞI

1

Küçük bir kapta böğürtlen, şeker ve suyu karıştırın. Şeker çözünene kadar hafif ateşte ısıtın. Kaynamasını bekleyin ve 5 dakika boyunca kaynatın.