Carte d’or Tatlı Tarifleri - BUZLU ÇİLEKLİ LİMONATA

BUZLU ÇİLEKLİ LİMONATA

Hafif kekremsi tadıyla limon, üzerine mis kokusuyla çilek ve onun da üzerine buz gibi dondurma...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d’Or Classic Limonlu
1 su bardağı doğranmış çilek
1 çay bardağı soğuk süt
½ limonun suyu ve kabuğunun rendesi
Servis için: 2 adet 30 dk derin dondurucuda beklemiş bardak
Dilim limon 2 adet çilek

HAZIRLANIŞI

1

4 top Carte d’Or Classic Limonlu ve tüm malzemeleri rondodan geçiriyoruz.

2 İçeceğimizi derin dondurucuda beklettiğimiz soğuk bardaklara döküyoruz.
3 Bıçakla yarısına kadar kestiğimiz çilek ve limon dilimlerini bardakların kenarına takarak servis ediyoruz. Carte d’Or Tatlı Şefi’nin önerisi: Daha değişik ve ferahlatıcı bir lezzet için rondoya 2 yaprak taze nane yaprağı atabilirsiniz.