Carte d’or Tatlı Tarifleri - CARTE D’OR ÇİKOLATA FONDÜ

CARTE D’OR ÇİKOLATA FONDÜ

Her mevsim öğlen ya da akşamlarımızı tatlandıran fondü bu sefer karşınıza dondurma eşliğinde çıkıyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

6 top Carte d’Or Classic Antep Fıstıklı
6 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
12 adet temizlenmiş çilek
2 su bardağı kıyılmış çikolata
2/3 su bardağı krema
Kokteyl çubukları

HAZIRLANIŞI

1

Carte d’Or Antep Fıstıklı ve Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma’dan küçük toplar yapın. Kokteyl çubuklarını her bir topun içerisine yerleştirin, bir tepsinin üzerine dizerek 10 dakika dondurun.

2 Çilekleri her bir kokteyl çubuğuna, dondurulmuş dondurma toplarının üzerine gelecek şekilde geçirin.
3 Çikolatayı geniş bir cam kase içerisinde kırın.
4 Küçük bir tencerede kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Sıcak kremayı çikolatanın üzerine dökün ve iyice karıştırın. (Eğer çikolata erimezse kaynayan su üzerinde benmari usulü eritin.)
5 Çikolata sosunu servis tabağının içerisine dökün.
6 Şişlenmiş çilek ve Carte d’Or Antep Fıstık ve Kaymaklı Dondurma toplarını servis tabağında servis edin, ılık çikolata sos içine batırın ve tadını çıkarın!