Carte d’or Tatlı Tarifleri - CARTE D’OR’LU BROWNİE KULESİ

CARTE D’OR’LU BROWNİE KULESİ

Eşsiz lezzete sahip brownielerin kaymaklı dondurmayla buluşmasına tanık olun...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

8 dondurma kaşığı
Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
6 dilim Carte d’Or Brownie
4 adet çilek

HAZIRLANIŞI

1

Çapı 8 cm olan küçük kek kalıbıyla brownie’leri daire şeklinde kesin. (Eğer kek kalıbınız yoksa uygun boyutta bir bardak kullanabilirsiniz.)

2 Kesmiş olduğunuz daireleri enine ortadan ikiye bölün ve 12 adet daire elde edin.
3 Kek kalıbının en altına bir dilim brownie koyup üzerine Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma’dan bir kat ekleyin.
4 Tekrar bir brownie dilimi ve dondurma koyarak ikinci katı tamamlayın. En üste bir brownie dilimi yerleştirip derin dondurucuda servis edene kadar bekletin.
5 Kalıptan çıkardıktan sonra çilek dilimleri ile süsleyerek servis edin.