Carte d’or Tatlı Tarifleri - CARTE D’OR’LU MİLFÖY RÜYASI

CARTE D’OR’LU MİLFÖY RÜYASI

Milföy tabanları ile yapılan küçük küçük çilekli ve çikolatalı dondrumalı pastalara kim hayır diyebilir ki?

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d'Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma
6 adet hazır milföy hamuru
100 gr krem şanti
40 ahududu
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Carte d'Or Çikolatalı Sos

HAZIRLANIŞI

1

Fırını 220 derecede önden ısıtın. (Fırınınız fan destekli ise 200 derecede ısıtın.)

2 Milföyleri yuvarlak bir şekilde kesin, yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin ve üzerilerine çatal ile delikler açın.
3 İyice kabarana kadar yaklaşık 19 dakika pişirin.
4 Milföyleri fırından çıkarıp enine ortadan ikiye kesin, kesili tarafları yukarı bakacak şekilde dizerek 2 dakika daha pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
5 Pastayı oluşturmak için önce tabana bir milföy hamuru yerleştirin. Üzerine bir kat krem şanti sürün, 5 adet ahududuyu dizin. Bu işlemi tekrarlayarak ikinci katı oluşturun. En üste bir milföy hamuru yerleştirin.
6 Pastanın üzerine çikolatalı sosu dökün. Üzerine Carte d’Or Classic Sütlü Çikolatalı Dondurma koyup pudra şekeri ile süsleyerek servis edin.