Carte d’or Tatlı Tarifleri - KAYMAKLI DONDURMA VE BAL PETEĞİNİN BULUŞMASI

KAYMAKLI DONDURMA VE BAL PETEĞİNİN BULUŞMASI

Bu tarif dondurma ile tatlı hazırlamaktan hiç bir zaman yorulmayacaksınız.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
3 bar bal peteği
100 ml Carte D’or Çikolatalı Sos

HAZIRLANIŞI

1

4 top Carte d’Or Kaymaklı Dondurmayı düz bir pişirme tepsisi üzerine koyup 10 dakika derin dondurucuda dondurun.

2 Bal peteklerini blenderda toz haline getirin dondurduğunuz dondurmalarınızı hazırladığınız toza bulayın ve servis tabağına alın
3 Çikolata sosu bir tavaya alıp ısıtın.
4 Isıttığınız sosu dondurmaların üzerinde gezdirin ve servis edin