Carte d’or Tatlı Tarifleri - LİMON VE HİNDİSTAN CEVİZLİ TROPİK TRÜF

LİMON VE HİNDİSTAN CEVİZLİ TROPİK TRÜF

Trüf yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Deneyin beğeneceksiniz!

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

MALZEMELER
• 1 adet greyfurtun rendesi
• 2 adet limonun rendesi
• 1 adet limonun suyu
• 1 paket Şekerli Vanilin
• 1 su bardağı toz badem
• 1.5 su bardağı Hindistan cevizi
• 4 çorba kaşığı bal • ½ çay kaşığı tuz
Servis için
•1 çay bardağı Hindistan cevizi

HAZIRLANIŞI

1

Tüm malzemeyi mutfak robotunda çekin. Elinizle küçük toplar yapıp her birini servis için ayırdığınız Hindistan cevizine batırın.

2 Vanilyalı light dondurma ile servis edin.
3 Bengi’nin Önerisi: Bu topları önceden hazırlayıp hava geçirmeyen bir kapta, buzdolabında 1 ay saklayabilirsiniz.