Carte d’or Tatlı Tarifleri - LİMONLU FIRIN HELVA

LİMONLU FIRIN HELVA

Fırında erimiş sıcak tahin helvasının limonlu dondurma ile uyumuna bayılacaksınız!

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

250 gr tahin helvası
3 çorba kaşığı krema
1 limonun rendesi
Yarım su bardağı esmer şeker
Servis için: Carte d'Or Classic Limonlu

HAZIRLANIŞI

1

Tahin helvasını krema ile yoğurarak açın, içine 3-4 damla limon ve bir limonun rendesini de ekleyip güvece yerleştirin.

2 180 derecede 15 dakika boyunca (üzeri kızarıncaya kadar) pişirin. Carte d'Or Classic Limonlu ile servis yapın.
3 Bengi’nin önerisi: Çikolata sevenler limon yerine portakal ve 1 tatlı kaşığı kakao ekleyerek çikolatalı bir helva yapabilir.