Carte d’or Tatlı Tarifleri - MİLFÖY HAMURUNDA SICAK ÇİKOLATA

MİLFÖY HAMURUNDA SICAK ÇİKOLATA

Çıtır milföy hamurunun içinden sızmış çikolatanın lezzeti, kaymaklı ve çikolatalı dondurmayla daha da zenginleşiyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

4 adet milföy hamuru
12 parça bitter çikolata (80 g)
1 adet yumurta sarısı
Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma ( 1 top)
Carte d’Or Sütlü Çikolatalı Dondurma ( 1 top)

HAZIRLANIŞI

1

Milföy hamurlarının ortasına dörder parça çikolata yerleştirip rulo halinde sarın.

2 Hamurları, yağlı kağıt yaydığınız tepsiye katlama bölümleri alta gelecek şekilde aralıklı olarak dizin.
3 Yumurta sarısını çırpıp fırça yardımıyla üstlerine sürün. 20 dakika buzdolabında bekletin.
4 Önceden 200 C derecede ısıtılmış fırınınızda 15-20 dakika pişirin.
5 Sıcakken1 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma ve 1 top Carte d’Or Sütlü Çikolatalı Dondurma ile servis yapın.
6 İsteğe göre üzerine Carte d’Or Çikolatalı Sos eklenebilir.