Carte d’or Tatlı Tarifleri - MİNİK CARTE D'OR'LU BEZELER

MİNİK CARTE D'OR'LU BEZELER

Sevdiklerinize tatlı bir sürprize ne dersiniz? Lezzetinin verdiği keyfe inanamayacağız minik beyaz bezelerin görüntüsüne de hayran kalacaksınız.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

8 dondurma kaşığı Carte d’Or Selection Meyve Şöleni
2 yumurtanın beyazı
2/3 su bardağı şeker
4 adet frambuaz veya çilek
Pudra şekeri

HAZIRLANIŞI

1

Bu tatlı tarifini yapmaya fırınınızı 120 derecede ısıtarak başlayın (fırınınız fan destekli ise 100 derecede ısıtın).

2 Yumurta beyazını kabarıncaya kadar elektrikli mikserde çırpın ve üzerine yavaşça şekeri ekleyerek tekrar karıştırın.
3 Karışımı sıkma torbasına alın ve yıldız uç ile fırın tepsisinin üzerine koymuş olduğunuz pişirme kağıdına 5 cm aralıklarla sıkın.
4 Önceden ısıtılmış fırında kuruyuncaya kadar, yaklaşık 1 saat boyunca pişirin. Tamamen soğuyana kadar bekleyin.
5 Sıkma torbasına Carte d’Or Selection Meyve Şöleni'ni koyun. Bezelerin bir kısmını ters çevirin ve içine dondurmadan sıkın. Dondurmanın üzerine başka bir bezeyi kapatarak sandviç şeklinde görünmesini sağlayın.
6 Dondurmalı bezeleri üzerine pudra şekeri serperek ve frambuaz/çilek parçaları ile süsleyerek, hızlıca servis edin.