Carte d’or Tatlı Tarifleri - PİŞMANİYE VE ANTEP FISTIKLI ÇİKOLATALI MOUSSE

PİŞMANİYE VE ANTEP FISTIKLI ÇİKOLATALI MOUSSE

Çikolatalı puding, antep fıstığı ve pişmaniyenin eşsiz tadı bir araya gelerek oluşturduğu müthiş yolculuğa kim hayır diyebilir ki?

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 paket Çikolatalı Carte d’Or Krem Şanti
1 Paket Carte d’Or Çikolatalı Puding
Pişmaniye
Antep fıstığı
700 ml süt (puding için)

HAZIRLANIŞI

1

Carte d’Or Çikolatalı pudingi 500 ml süte ekleyin. Pudingi hazırlayıp soğumaya bırakın.

2 Çikolatalı Krem Şanti karışımını 200 ml (1 su bardağı ) soğuk süte ekleyip çırpın.
3 Soğuttuğunuz pudinge şantiyi ekleyip iyice çırparak Çikolatalı mousse hazırlayın.
4 Kuplara en alta mousse, üzerine Antep fıstığı ve pişmaniye, tekrar mousse ve tekrar Antep fıstığı ve pişmaniye olacak şekilde 3 kat yapın. Üzerini Antep fıstıklarıyla süsleyin.
5 30 dk dolapta bekletip servis yapın.