Carte d’or Tatlı Tarifleri - PORTAKALLI VE ÇİKOLATALI KOKTEYL

PORTAKALLI VE ÇİKOLATALI KOKTEYL

Portakalın hafif ekşiliğinin, çikolata ve esmer şeker ile yumuşatılması ayrıca kaymaklı dondurmanın lezzete dahil olmasıyla ortaya muhteşem bir tat çıkıyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

110 gr sütlü çikolata
1 yemek kaşığı esmer şeker
1 parça portakal kabuğu
200 ml krema
2 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Çikolatayı, esmer şekeri ve kremayı küçük bir tencereye koyup karıştırarak erimeye bırakın. Portakal kabuğunu ekleyip ateşten alın.

2 Bir süre sonra portakal kabuğunu çıkarıp soğutulmuş servis bardaklarına dökün.
3 İçine birer top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma koyarak servis edin.