Carte d’or Tatlı Tarifleri - ROKOKO

ROKOKO

Bezenin eşsiz tadı ve birbirinden lezzetli dondurmaların eşliğinde yazın serinleticisi tatlısı olabilecek bir lezzet.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2oo gr beze
40 gr bitter çikolata
Birer top Carte d’Or Classic Çikolata Parçalı Kaymak/Vişne/Bitter Çikolatalı

HAZIRLANIŞI

1

Yuvarlak kek kalıbının içine streç film yayın. Bezeleri kağıt havlu arasında ufalayın. Kek kalıbının içine Carte d’Or Classic Bitter Çikolatalı Dondurmayı yayın üstüne bezelerin yarısını serpin, buzlukta dondurun.

2 Üstüne Carte d’Or Classic Vişneli ve bezelerin kalanını serpin, tekrar dondurun.
3 En üste Carte d’Or Classic Çikolata Parçalı Kaymak yayın ve buzlukta bütün gece bekletin.
4 Rendelediğiniz çikolata parçacıklarıyla servis yapın. İsterseniz vişneli sosla süsleyebilirsiniz.