Carte d’or Tatlı Tarifleri - ZENCEFİLLİ VE KIZILCIK ŞERBETLİ CRÈME BRÛLÉE

ZENCEFİLLİ VE KIZILCIK ŞERBETLİ CRÈME BRÛLÉE

Dondurma sevenler için yepyeni ve oldukça lezzetli olan Carte d'Or’lu Creme Brulee favoriler arasında yerini hazırladı.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

8 top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
250 gram kızılcık şerbeti
50 ml portakal suyu
100 gram zencefilli bisküvi
½ çay kaşığı tarçın
50 gram esmer şeker

HAZIRLANIŞI

1

Kızılcık şerbetini ve portakal suyunu bir tencereye alın kaynatın. Fokurdamaya başladıktan 5 dakika sonra soğumaya bırakın.

2 Zencefilli bisküvilerinizi iri parçalar halinde kırınve dondurma kaselerinizin tabanına yerleştirin. Üzerlerine soğumaya bıraktığınız sosunuzu dökün.
3 Sosunuzun üzerine bir top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma koyun ve bir kez daha demin yaptığınız aşamaları gerçekleştirin.
4 Esmer şekeri ve tarçını karıştırın ve ne üste koyduğunuz dondurma topunuzun üstüne serpin. Önceden ısıttığınız fırınızı ızgara kısmına gelip karamelizre olana kadar bekleyin ve servis edin.