Carte d’or Tatlı Tarifleri - ESMER ŞEKERLİ YAZ GELDİ


ESMER ŞEKERLİ YAZ GELDİ

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 yemek kaşığı Sana Tereyağlı Margarin
4 adet şeftali
8 yemek kaşığı esmer şeker
2 su bardağı su
1 adet çubuk tarçın
8 top Carte d’Or Selection Cheesecake Ziyafeti

Zorluk Derecesi : Normal
Porsiyon : 8 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Şeftalileri soyun ve ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini ayırın.

2 Suyun içine 2 yemek kaşığı şeker koyun ve şeftalileri bu suda yumuşayana kadar pişirin.
3 Şeftalileri, yumuşayıncaya kadar bu şekerli tarçınlı suda pişirin.
4 Pişirdiğiniz şeftalileri tavada erittiğiniz kalan esmer şekeri ve Sana Tereyağlı karışımına bulayıp servis tabağına alın.
5 En son olarak servis tabağına aldığınız karamelize şeftalilerin içlerine 1 ‘er top Carte d’Or Selection Cheesecake Ziyafetinden koyup bekletmeden hemen soğuk olarak servis edin.
6 Püf Noktası: Mevsimine göre şeftali yerine Armutta kullanabilirsiniz. Şeftalileri haşlamak yerine ızgarada da pişirebilirsiniz.