Carte d’or Tatlı Tarifleri - LEYLEK YUVASI


LEYLEK YUVASI

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

250 gram tel kadayıf
50 gram tereyağı
2 yemek kaşığı toz şeker
½ su bardağı ceviz
2 yemek kaşığı bal
Carte d’Or Classic Kaymaklı

Zorluk Derecesi : Zor
Porsiyon : 2 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Tel kadayıfı ayıklayın ve tereyağını eritin. 

2 Fırına girebilen bir kasenin tersini yağlayın. 
3 Tel kadayıfları üzerine dizin ve her sırada şeker serpip yağ sürün. 
4 Daha sonra kaseleri fırına sürün ve kızarana kadar fırında tutun. 
5 Kızarmış olan kadayıf çanaklarını dolapta soğutun. 
6 Soğuduktan sonra içerisine Carte d’Or Classic Kaymaklı dondurma topları koyun. 
7 Üzerine ceviz parçaları serpin ve bal gezdirip servis edin.