Carte d’or Tatlı Tarifleri - TATLILARIN EN TATLISI


TATLILARIN EN TATLISI

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Carte d’Or Rulo Pasta Kek Karışımı
Carte d’Or Rulo Pasta Krema Karışımı
Kek için: 4 yumurta
½ su bardağı sıvı yağ
Kreması için: 2 su bardağı soğuk su
8 top Carte d’Or Meyve Şöleni Dondurması
Süslemek için: 12-15 adet çilek

Zorluk Derecesi : Çok Kolay
Porsiyon : 4 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Fırınınızı önceden 180 derecede ısıtın. 

2 Bir kabın içerisine yumurtaları kırın ve sıvıyağı da ekleyerek iyice çırpın. 
3 İki malzemeyi karıştırdıktan sonra Carte d’Or Rulo pasta kek karışımını üzerine ekleyip, çırpmaya devam edin. 
4 43 x 33 cm çaplarında dikdörtgen bir tepsiye yağlı kâğıt serip hazırladığınız kek karışımını boşaltın. 
5 Hamurun üzerini düzleştirin ve tepsiyi fırına yerleştirip ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. 
6 Bir yandan kremayı hazırlamak için Carte d’Or Krema karışımı ile suyu bir kabın içinde iyice çırpın. 
7 Krema, kıvamına geldikten sonra 10 dakika buzdolabında bekletin. 
8 Hazırladığınız kek pişince fırından çıkarıp, soğutun. 
9 Keki yağlı kâğıttan ayırıp, kekin zemini üste gelecek şekilde keki ters çevirin. 
10 Biraz sütle keki ıslatın ve içine hazırladığınız Carte d’Or kremayı sürün. 
11 Çilekleri dilimleyip yerleştirin ve keki rulo şeklinde sarın. 
12 Hazırladığınız rulo pastayı buzdolabında soğutun. 
13 Soğuduktan sonra dilimleyip Carte d’Or Selection Meyve Şöleni eşliğinde pastayı bekletmeden soğuk olarak servis edin.