Carte d’or Tatlı Tarifleri - ÜZÜMLENDİM BEN YİNE


ÜZÜMLENDİM BEN YİNE

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 paket yulaflı bisküvi
3 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı taze kara üzüm
2 su bardağı labne peyniri
3 yemek kaşığı toz şeker
2 paket krema
2 yumurta
Carte d’Or Selection Krem Karamel

Zorluk Derecesi : Zor
Porsiyon : 2 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Yulaflı bisküvileri rondodan geçerek ufak parçalara ayırın. Tereyağını eritin ve bisküvilerin üzerine döküp yoğurun. 

2 Bir kalıbı yağlayın ve tabanına yağlı kağıt serin. 
3 Hazırladığınız bisküvili tabanı kalıba yerleştirin. 
4 Önceden 180 derecede ısıttığınız fırına kalıbı sürün ve 10 dakika pişirin. 
5 Bir yandan yumurta, şeker, labne peyniri ve kremayı birlikte çırpın. 
6 İçerisine irice doğranmış üzüm parçalarını ekleyin ve sulanmaması için az karıştırın. 
7 Tatlının tabanı piştikten sonra fırından çıkarın ve üzerine hazırladığınız kremayı dökün. 
8 Kremayı döktükten sonra tekrar fırına sürün ve 160 derecede 1 saat pişirin. 
9 Tatlı soğuduktan sonra Carte d’Or Selection Karamel Rüyası dondurma topları ile servis edin.