Carte d’or Tatlı Tarifleri - YAZ BİTTER TATLISI


YAZ BİTTER TATLISI

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

Carte d’Or Çikolatalı kek karışımı
1 yemek karışımı (20 g.) Pudra şekeri
3 yumurta
½ su bardağı süt
100 gr Sana margarin ( oda sıcaklığında yumuşamış)
1 adet portakal kabuğu rendesi

Zorluk Derecesi : Normal
Porsiyon : 4 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Carte d’Or Çikolatalı Kek karışımını bir kaba boşaltın. 

2 İçine sütü, oda sıcaklığında yumuşattığınız Sana margarini, portakal kabuğu rendesinin yarısını ve yumurtaları ekleyip, çırpıcı ile karıştırın. 
3 24 cm kelepçeli bir kek kalıbına yağlı kâğıt yerleştirip kalıbın kenarlarını yağlayın. 
4 Yağladığınız bölgelere un veya pudra şekeri serpin. 
5 Carte d’Or Çikolatalı Kek karışımını kalıba döküp, önceden 180 derecede ısıttığınız fırında 35-40 dakika pişirin. 
6 Keki piştikten sonra fırından çıkarıp, soğumaya bırakın. 
7 Soğuyan keki dilimleyerek üzerine pudra şekeri serpin. 
8 Pudra şekerli dilimlerin üzerlerine 1’er top Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma ve portakal kabuğu rendesi ile süsleyip soğuk olarak servis edin. 
9 Püf Noktası: Sos olarak Carte d’Or Karamel sos veya Carte d’Or Çikolata sos kullanabilirsiniz. Carte d’Or sıvı sosları buzdolabında saklayın.