Carte d’or Tatlı Tarifleri - YAZ KIZIM TATLISI


YAZ KIZIM TATLISI

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 paket Carte d’Or Muzlu Kakaolu Kat Kat Puding
1 paket Carte d’Or Rulo Pasta Karışımı (sadece pandispanya karışımı kullanılacak.)
Carte d’Or Karamelli Sos
1 adet muz
½ su bardağı yeşil Antep fıstık
4 adet hazır beze
Krokan (hazır)
Carte d’Or Classic Sütlü Çikolatalı dondurma

Zorluk Derecesi : Kolay
Porsiyon : 2 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Carte d’Or Kat Kat Puding ‘in kakaolu kısmını tarife uygun şekilde soğuk sütle hazırlayın. 

2 Dilediğiniz şekilde bir servis kâsesi seçin ve hazırladığınız pudingi kâselere paylaştırın. 
3 Üzerine Carte d’Or Rulo Pasta karışımından hazırladığınız pandispanyayı dilimleyerek yerleştirin. 
4 Tatlıya renk katmak için muz dilimleri yerleştirip Carte d’Or Karamelli Sos ile süsleyin. Yeşil Antep fıstık parçaları serpin. 
5 Carte d’Or Kat Kat Puding ’in Muzlu kısmını da tarife uygun şekilde hazırlayın ve kâselerdeki tatlıların üzerine koyun. 
6 Buzdolabında en az 2 saat bekletin. 
7 Tatlınız hazır hale gelince, üzerine muz dilimleri, krokan, beze parçaları ve çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyip en son olarak üzerlerine 1 ‘er top Carte d’Or Classic Sütlü Çikolatalı dondurma eşliğinde bekletmeden soğuk olarak servis edin. 
8 Püf noktası: Tatlınızın daha çok çikolatalı olması isterseniz Carte d’Or Karamelli Sos yerine Carte d’Or Çikolatalı sosu deneyin.