Carte d’or Tatlı Tarifleri - YAZA DOYAMIYORUM


YAZA DOYAMIYORUM

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

1 su bardağı Yaban Mersini veya 200 g. Siyah üzüm
3 dilim (300 g.) kavun
4 top Carte d’Or Selection Meyve Şöleni

Zorluk Derecesi : Kolay
Porsiyon : 2 kişilik
Hazırlanma Süresi :

HAZIRLANIŞI

1

Yaban Mersinlerinin yarısını ve iki dilim kavunu karıştırıcı çırpıcı ile parçalayın. 

2 Parçalanan meyvelerin üzerine 2 top Carte d’Or Meyve Şöleni dondurması ekleyip tekrar karıştırın. 
3 İki adet servis kâse veya bardağını buzlukta soğutun. Soğutulmuş bardakların içine hazırladığınız dondurmalı meyveli karışımın yarısını koyun. 
4 Üzerine kalan Yaban Mersinlerini ve küp küp doğradığınız kavun parçalarını eşit miktarda yerleştirin. 
5 En son olarak meyvelerin üzerlerine kalan karışımı ve 1’er top Carte d’Or Meyve Şöleni dondurmasından koyup, soğuk olarak bekletmeden soğuk olarak servis edin. 
6 Püf noktası: Yaban Mersini yerine Siyah üzüm kullanırsanız, kavun dilimlerini 2 adet şeftali değiştirebilirsiniz.