Carte d’or Tatlı Tarifleri - ANTEP FISTIKLI VE ÇİLEKLİ MİLFÖY

ANTEP FISTIKLI VE ÇİLEKLİ MİLFÖY

Milföyün çilekli ve Antep fıstıklı dondurmayla oluşturduğu lezzet hem göze hem de mideye hitap ediyor.

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

½ paket milfoy hamuru
2 çorba kaşığı margarin (eritilmiş)
3 top Antep Fıstıklı Carte d’Or Dondurma
3 top Carte d’Or Classic Çilekli Dondurma
Servis için Pudra şekeri
Taze çilek
Antep fıstığı

HAZIRLANIŞI

1

Milföy hamurunu cetvel yardımıyla istediğiniz boyda 12 adet diktörtgen şeklinde kesin.

2 Üzerlerine 2 çorba kaşığı erimiş margarin sürüp önceden ısıtılmış 180°C’lik fırında 15 dakika veya çıtır olana kadar pişirin.
3 Antep fıstıklı ve Carte d’Or Classic Çilekli dondurmayı top top yaparak, çıtır milföyün üzerine bir çilekli, bir Antep fıstıklı olacak şekilde damalı desende yerleştirin, üzerine Antep fıstıklarını serpin.
4 İkinci kat milföyü koyup, pudra şekeri, taze çilek ve Antep fıstığı ile süsleyin.