Carte d’or Tatlı Tarifleri - BADEMLİ KEPEKLİ BİSCOTTİ

BADEMLİ KEPEKLİ BİSCOTTİ

Hem doyurucu hem lezzetli kepekli Biscotti,formunu korumak isteyenlere ilham verecek bir tarif...

Yazdır Arkadaşına gönder
Kapat

ARKADAŞINA GÖNDER

Kimden (e-posta adresi)
Kime (e-posta adresi)
Not:
Güvenlik sorusu
CAPTCHA ImageReload Image

MALZEMELER

2 su bardağı tam buğday unu
2 çorba kaşığı keten tohumu
1/2 çay kaşığı karbonat
1 tutam tuz
2 çorba kaşığı bal
1 çorba kaşığı pekmez
2 adet yumurta beyazı
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı Şekerli Vanilin
3 çorba kaşığı kuş üzümü
1 bardak file badem
Servis için 1 top Carte d'Or Classic Çilekli Light Dondurma

HAZIRLANIŞI

1

Yumurta beyazları ile 1 yumurtayı köpürene kadar çırpın.

2 İçeri kalan malzemeleri ekleyin ve hamuru 3 eşit parçaya bölün.
3 3 tane rulo haline getirip,üzerini elinizle bastırarak düz hale getirin.
4 Önceden ısıtılmış 180 C'lik fırında 30 dakika pişirin.
5 Soğuyunca tırtıklı ekmek bıçağı ile 1/2 cm inceliğinde dilimleyin.
6 Carte d'Or Classic Çilekli Light Dondurmaya 2 tane saplayarak servis edin.